9 дек. 2007 г., 19:57

Вратата на Рая отвори ми 

  Поэзия
722 0 15

Вратата на Рая отвори ми,

там са всички несбъднати желания.

При усмивките заключи ги,

поне те да са с добра компания.

 

Вратата на Рая отвори ми,

всичко лошо забрави.

Изгрева на душата целуни ми

и изпълни моите молби.

 

Вратата на Рая отвори ми,

запомни звездите в очите ми.

Сънувай ангела в сърцето ми

и бъди с мен до края на дните си.

© Пламена Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??