1 мар. 2008 г., 23:01

Време 

  Поэзия » Философская
1612 0 1

Какво е времето?
Завет. Мълчание.
Пронизваща секунда. Пропиляно времетраене.
Болките лекуващо. Подбуждащо смъртта.
Миг - част от вечността.
Време - низ от спомени,
от болки и тъги,
време стихващо на несломими борби...
(To be continued...)


(Стихът го написах във връзка с едно есе за В. Левски на тема: ,,Ние трябва да бъдем във времето, ако искаме и то да бъде в нас")

© Без име Анонимна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И повлича ни реката на времето...живеем миг от вечността...
    Но какъв миг само! Светъл и искрящ...тих и болезнен...миг
    всеки от нас е част от вечността...прашинка...с обич. замисли ме...
Предложения
: ??:??