Усещам как времето бавно...
превръща ме в купчина пръст...
Отивам си... малко по малко....
но нищо... такъв е светът....
Аз днеска търча по земята...
а утре... в могила лежа...
и даже
света да обърна...
съдбата
не ще победя...
© Андрей Андреев Все права защищены