16 июн. 2009 г., 09:39

Време е 

  Поэзия » Философская
529 0 2

Когато културата му стигне дотам:

кресльовци да пеят безсмислени текстове

и плешиви шоумени да разказват брадати вицове,

а публиката да ги боготвори и да им ръкопляска,

време е човечеството да слезе от сцената.

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??