30 июл. 2010 г., 13:25

Време разделно 

  Поэзия » Любовная
435 0 1

Кратко с мен си поигра

и всичко свърши ей така.

До вчера бяхме аз и ти,

но сега продължаваме сами.

 

Ти оставаш моята мечта,

но не и реалната съдба.

Бяхме влюбени един в друг,

но любовта ни свърши тук.

 

Настъпи време разделно

и продължаваме поотделно,

пожелавам ти от тук насетне

любовта ти да не секне,

да я откриваш пак и пак

и да стигнеш и до брак.

© Миро Цанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??