Кратко с мен си поигра
и всичко свърши ей така.
До вчера бяхме аз и ти,
но сега продължаваме сами.
Ти оставаш моята мечта,
но не и реалната съдба.
Бяхме влюбени един в друг,
но любовта ни свърши тук.
Настъпи време разделно
и продължаваме поотделно,
пожелавам ти от тук насетне
любовта ти да не секне,
да я откриваш пак и пак
и да стигнеш и до брак.
© Миро Цанов All rights reserved.