8 мая 2007 г., 10:18

ВРЕМЕНА РАЗДЕЛНИ 

  Поэзия
558 0 0
                           ВРЕМЕНА  РАЗДЕЛНИ

                      Каква  е,  кажете, тая  политика ?!
                      Ярост, недоволство в хората блика...
                      Градове  се   опропастяват,
                      за препитания човешки мнозина се надяват...

                      Прокудени от дом, заминали в чужбина...
                      В делечни  градове из нашата Родина...
                      Разделят се семейства, разбиват се мечти...
                      Децата  ни  растат  без  майки, без  бащи...

                      Познали ред неволи, мизерство, нищета,
                      с  болка  се  разделят обичащи  сърца...
                      Разделно време, ех, истинска беда...
                      Кому сърце не трепва, нехае за това?!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??