ВРЕМЕТО ЛЕТИ
Времето лети...
Истина е знаем.
Няма да прости...
Знаем,а нехаем...
Имаш ли мечта?-
Следвай я,неспирай!
Истински живей,
бавно неумирай...
Време с магнитут
седмата по Рихтер...
Днес живеем тук
днес живем тук
непропускай нищо!
© Дияна Все права защищены