21 нояб. 2007 г., 09:24

Времето лети 

  Поэзия » Любовная
691 0 6
По улици безлюдни аз вървя,
подир една изгубена мечта,
и винаги, когато аз се спра,
и щом към теб протегна аз ръка,
си спомням мъката, която остави.
Споменът се връща
и с мъка ми отвръща.
И как безмълвно времето минава,
колко бързо то лети в забрава,
стана тъмно, аз още вървя
подир една изгубена мечта.

 18/01/03

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??