Nov 21, 2007, 9:24 AM

Времето лети 

  Poetry » Love
710 0 6
По улици безлюдни аз вървя,
подир една изгубена мечта,
и винаги, когато аз се спра,
и щом към теб протегна аз ръка,
си спомням мъката, която остави.
Споменът се връща
и с мъка ми отвръща.
И как безмълвно времето минава,
колко бързо то лети в забрава,
стана тъмно, аз още вървя
подир една изгубена мечта.

 18/01/03

© Нина Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??