22 июн. 2010 г., 22:32

Времето на истината... 

  Поэзия » Другая
964 0 31

                          

 

                  

                  Времето 
                  на истината чиста,
                  в онова 
                  убийствено събуждане 
                  след най-красивите ни сънища…
                  когато, 
                  по-бели завръщат се
                  рибите, 
                  далече прокудени,
                  изпили реката на тръгване…
                  а будна
                  тишината е рана 
                  кървяща
                  и гола между бедрата 
                  на двата и бряга забравена…

                  и тогава…
                  пречистено в сълзите
                  на върбите
                  е светлото завръщане
                  на истината дълго преболяла…

 

          

            http://www.youtube.com/watch?v=sl1XkA1md4k

 

                 МУЗИКА >>> ENYA - Watermark

 

                   художник... Владимир Куш

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??