12 мая 2015 г., 13:49

Времето ръжда не хваща 

  Поэзия
500 0 0

Времето ръжда не хваща.

Не можеш да го промениш.

Можеш само да си му роб

или приятел.

 

Беше време, когато му робувах.

Без усмивки, със сълзи.

Беше време, когато му слугувах.

Без чувството наречено любов.

 

Сега съм му приятел.

Един обикновен човек.

Пак робувам и слугувам.

Но не на времето, а на любовта.

 

© Наско кирилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??