Самотна на кея си мисля за теб
и връщам се в минали дни
на радост, усмивки и много любов -
четях ги във твойте очи.
Обичах те много, но ти продължи
за пориви нови напред.
Болеше ужасно! Но с мойте сълзи
не можех обратно да те върна при мен.
Направи ме силна! И аз продължих
напред! И се борих в самотните дни.
В безкрайното търсене любовта си открих,
а времето заличи твойте следи.
© Цветелина Янкова Все права защищены
Прегръщам те силно,Цвети!!!!