11 сент. 2009 г., 10:17

Връщам ти спомените 

  Поэзия
547 0 2

Връщам ти спомените

 

 

 

 

Бледи спомени плуват из здрача.

На дивана спи  стара печал.

Гледам снимки и... тъй ми се плаче...

Блика щастие, а на мен  ми жал.

 

Кой да питам, дали аз била съм -

oнази  млада, сияйна жена, с чар;

дето галеше тебе  все  плахо,  

а ти целуваше с пламенна жар?

 

Ще ти пратя красивите снимки!

Нямам нужда от спомени днес.

Тръгва времето спряло. Усмихва се.

Мамо! -  вика ме  детско гласче...

 

© Димена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • В една песен се пее:
    ,,Не водя дневник, всичко е в сърцето...''

    Хубав стих, Димена!
  • Харесах!Не изхвърляй спомените ,пази ги,помни ги....и продължи напред! Трябвало е нещо да научим от живота, затова е миналото!Прегръдка!
Предложения
: ??:??