12 мая 2013 г., 16:21

... все някога във мене ще те влюбя... 

  Поэзия
781 0 11

Аз нямам нищичко, какво да губя...
Без теб светът ми няма да е бял.
След хиляди провали оцелял,
все някога във мене ще те влюбя.

От скучните си дни със прежда груба,
сатенена любов ще изтъка
и ще вплетем със теб ръка в ръка,
когато в мене някой ден те влюбя.

И може би във празната коруба,
където бе душата ми преди,
от близостта ти пак ще се роди
душа, когато в мене с плам те влюбя.

И не във хaоса на дни солени -
ще се изгубя в две очи зелени...

© Димитър Никифоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??