Все още...
в съня ми
някой с нежност
люлее
небето над мене...
пали звездите
в очите ми
тихи и бели...
все още
луната,
пълна и сребърна,
в бяла магия
тайни думи изрича...
някой
мен да целуне,
някой мен да обича...
все още...
полъхът
влюбен долита,
играе
в косите ми,
без да ме пита
и нежни любови
тихо заплита...
все още...
потича
синя и бистра
реката,
извираща в мене...
с белите риби
от мислите нежни
в душата стаени...
все още... все още...
в Божии дни,
на мен подарени...
MUZIKA>>> Romance de Amor ~ Paul Mauriat
© Магдалена Костадинова Все права защищены