На петдесет, аз все още имам мечти.
Все още обичам.
И като момиче се чувствам почти.
След любовта все още тичам.
Все още има в мене живот.
Въпреки, че вече съм баба.
Сърцето ми прилича на имот,
в който само любов съм посяла.
Кой каза, че жената старее?
Тя си остава момиче завинаги!
След като душата ѝ младее
и сърцето ѝ обича винаги!
© Теодора Иванова Все права защищены