Jun 21, 2019, 8:48 AM

Все още 

  Poetry » Love
573 0 0

На петдесет, аз все още имам мечти.

Все още обичам.

И като момиче се чувствам почти.

След любовта все още тичам.

Все още има в мене живот.

Въпреки, че вече съм баба.

Сърцето ми прилича на имот,

в който само любов съм посяла.

Кой каза, че жената старее?

Тя си остава момиче завинаги!

След като душата ѝ младее

и сърцето ѝ обича винаги!  

© Теодора Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??