22 сент. 2015 г., 10:11

Все още е лято 

  Поэзия » Пейзажная
705 0 0

ВСЕ ОЩЕ Е ЛЯТО

 

Все още е лято...
Все още навън
играят децата
сред глъчка и шум...


Все още е топло,
горещо почти,
а рамото - голо,
и пак се потиш...

 

Все още догарят
в градини цветя...
Все още е лято...
Играят деца.
ДТ©

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??