Sep 22, 2015, 10:11 AM

Все още е лято 

  Poetry » Landscape
699 0 0

ВСЕ ОЩЕ Е ЛЯТО

 

Все още е лято...
Все още навън
играят децата
сред глъчка и шум...


Все още е топло,
горещо почти,
а рамото - голо,
и пак се потиш...

 

Все още догарят
в градини цветя...
Все още е лято...
Играят деца.
ДТ©

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??