22.09.2015 г., 10:11 ч.

Все още е лято 

  Поезия » Пейзажна
692 0 0

ВСЕ ОЩЕ Е ЛЯТО

 

Все още е лято...
Все още навън
играят децата
сред глъчка и шум...


Все още е топло,
горещо почти,
а рамото - голо,
и пак се потиш...

 

Все още догарят
в градини цветя...
Все още е лято...
Играят деца.
ДТ©

© Даниела Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??