13 июн. 2021 г., 12:21

Все така 

  Поэзия » Любовная
486 0 0

Все такъв  е  нощният полъх.
Малко леден и чужд.


Като мъж, който тръгва на поход.
Призори... тръгва пуст...

 

Все така слънце жарко прежуря.
Суха, мъртва, тревата лежи...


През пътеката дива, все чужда.
Пред дома ми любов все кърви...

© Просто Някой Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??