Очите ти ме топлят като слънце.
Блясъкът им в мене свети нощем.
Пръстите ти като струни
свирят нежен блус в душата.
Сърцето ми, останало без пулс,
от ритъма на твоето подскача.
Усмивката на твоето лице
събужда всичките ми грехове.
Желания извират в мене страстни.
Притихнала в твоите обятия,
все повече сънят ми бяга,
в легло от рози ме полагаш
и взимаш си назаем красота.
Политам аз с онази свобода
от тебе взета на разсъмване.
Искам да те виждам все така -
щастлив от допира на любовта.
© Радка Иванова Все права защищены
Красиво поетично послание...!
с обич, Радка.