25 мая 2004 г., 16:14

Всеки ден 

  Поэзия
1542 0 1
Всеки ден аз те преоткривам ,
откривам нежност в твоя жест .
И мъничко по мъничко аз те разгадавам
и запазвам своята си чест !
Всеки ден малко по малко
аз опознавам твоята душа
и всеки ден желая мили ,
да преоткривам малките неща
от нежността на твоята
неразгадана душа !

© Калина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??