6 мар. 2010 г., 13:08

Всеки ден... 

  Поэзия » Любовная
585 0 1

Посветено на...

Дата: 06.03.2010г.


Всеки ден се чувствам късметлийка -

събуждам се с надежда и си лягам с усмивка.

Всеки ден на слънцето се усмихвам,

което огрява пътя ми към теб.

Всеки ден стоплям си сърцето

със спомени за едно хубаво момче,

което за мен би преплувало и морето -

стига само своя да ме нарече.

Всеки ден за мен е нов -

една неотделна част от моя живот,

посрещам го с гордо вдигната глава,

защото всеки ден до мен си ти СЕГА!

 

 

© Александра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??