Не искам закъсняла нежност,
нямам нужда и от обещана вечност.
Искам да съм тук,
да съм сега...
Да чакам мога,
но по дяволите,
за кога?
Всеки миг е ценен-
грабвам този и потеглям към върха.
Или тръгваш с мен веднага,
или правя го сама!
© Цветелина Маркова Все права защищены
*****