2 июл. 2007 г., 14:08

Всеки път 

  Поэзия
510 0 0
 

Всеки път,  когато ти заспиш,                                            
аз идвам като ангел бял при теб.

Целувам те по устните ти нежни,                          
  прошепвам ти "Обичам те".


Всеки път, когато ти се събудиш,                             
  аз идвам като слънчев лъч.

Докосвам  лицето ти красиво                                
и тихичко нашепвам ти "Здравей"


Всеки път, когато ти танцуваш,                        
  аз долитам като нежен звук.

Обгръщам те в мелодия красива                   
 и шептя ти нежно "Прегърни ме"


Всеки път, когато те  целувам,                
всеки път, когато те докосвам,                   
  всеки пъ,т когато съм с теб,                   
чувствам, че наистина живея.




              

© Пепи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??