31 мая 2008 г., 18:32

Вселена от звезди 

  Поэзия » Любовная
613 0 4
Три чифта очи -
безброй весели лъчи.
Три усмихнати слънца -
чувствам нежност, топлина.
Усмивки точно три -
безкрайна радост в мен струи.
Вселена от звезди...
Космосът е тесен с моите три слънца,
животът с тях е лесен, безрайна красота...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??