May 31, 2008, 6:32 PM

Вселена от звезди 

  Poetry » Love
612 0 4
Три чифта очи -
безброй весели лъчи.
Три усмихнати слънца -
чувствам нежност, топлина.
Усмивки точно три -
безкрайна радост в мен струи.
Вселена от звезди...
Космосът е тесен с моите три слънца,
животът с тях е лесен, безрайна красота...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??