Необятно,морето поглъща нощта.
Посипва я с куп от звезди!
И блещукащи,губещи се..
В своя свят припознат,
Те не могат да тлеят във свещи!
Престрашиха се в доспехите алени!
Даже не ги припозна и зората!
Тихо ,огряха на свода небесен!
Неканени,неочаквани..
© Просто Някой Все права защищены