Jun 27, 2011, 12:36 AM

Всемир 

  Poetry
553 0 3

Необятно,морето поглъща нощта.

Посипва я с куп от звезди!

И блещукащи,губещи се..

В своя свят припознат,

Те не могат да тлеят във свещи!

 

Престрашиха се в доспехите алени!

Даже не ги припозна и зората!

Тихо ,огряха  на свода небесен!

Неканени,неочаквани..

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??