6 июн. 2007 г., 11:17

Всички сте еднакви 

  Поэзия
1772 0 4
 

И ти си като всички други.

Мислиш само за едно:

кога ще бъда в твоето легло.

Искаш с мене да се подиграеш,

а след това да ме забравиш.

Но не се надявай

и знай - стига ме задявай,

че ще си изпатиш ти, момче.

Ще се влюбиш

и ще те накарам за мен да плачеш като мъничко дете!

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??