4 сент. 2018 г., 12:32

Всичко ... 

  Поэзия
269 0 0

Едно небе, една земя,
това е всичко що го имам,
скътано ми в душа
от всеки ден отминал.

 

Всичко друго
е до време –
мисли, чувства
трепкат и изчезват...

 

Остава вечното,
неподвластно на човека,
с една душа обречена,
имитираща пътека...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??