Sep 4, 2018, 12:32 PM

Всичко ... 

  Poetry
302 0 0

Едно небе, една земя,
това е всичко що го имам,
скътано ми в душа
от всеки ден отминал.

 

Всичко друго
е до време –
мисли, чувства
трепкат и изчезват...

 

Остава вечното,
неподвластно на човека,
с една душа обречена,
имитираща пътека...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??