4 апр. 2020 г., 06:24  

Всичко! 

  Поэзия » Любовная
767 1 0

Усмихваш се, когато те погледна,
очите ти са толкова красиви!
Искри във тях блещукат тъй вълшебно,
усещам те как лудо се вълнуваш!

Докосвам те и кожата потрепват,
а мойта длан е топла,нежна
За устните ми тайничко жадуваш
присвила твойте неусетно.

И колко дълго  ще прикриваш?
Душата, как издържа?
В прегръдката ми потопи се!
Аз просто съм началото и края, всичко!

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??