4.04.2020 г., 6:24 ч.  

Всичко! 

  Поезия » Любовна
742 1 0

Усмихваш се, когато те погледна,
очите ти са толкова красиви!
Искри във тях блещукат тъй вълшебно,
усещам те как лудо се вълнуваш!

Докосвам те и кожата потрепват,
а мойта длан е топла,нежна
За устните ми тайничко жадуваш
присвила твойте неусетно.

И колко дълго  ще прикриваш?
Душата, как издържа?
В прегръдката ми потопи се!
Аз просто съм началото и края, всичко!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??