Твоите очи,
прогарят в мене следи.
Вече няма сълзи,
сърцето е готово за нови хоризонти.
Миналото е безкрайна пустош,
бъдещето е несигурно и страшно...
Но ако сме заедно,
всичко ще бъде отново хубаво, нали?
...или дали...
Остави ме на ръба на лудостта,
в сърцето ми заби отровната кама...
Остави ме, полумъртъв да лежа,
сред твоите жертви- разбитите сърца.
Коя ще е поредната,
дано ти се върне...
ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ.
© Adrian The Gray Wolf Все права защищены