25.01.2021 г., 7:24 ч.

Всичко хубаво. 

  Поезия
170 0 0

Твоите очи, 

прогарят в мене следи.

Вече няма сълзи,

сърцето е готово за нови хоризонти.

Миналото е безкрайна пустош,

бъдещето е несигурно и страшно...

Но ако сме заедно,

всичко ще бъде отново хубаво, нали?

 

 

 

 

...или дали...

 

Остави ме на ръба на лудостта,

в сърцето ми заби отровната кама...

Остави ме, полумъртъв да лежа,

сред твоите жертви- разбитите сърца.

Коя ще е поредната,

дано ти се върне...

ЗНАМ, ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ ВЪРНЕ.

© Adrian The Gray Wolf Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??