Свещена тишина.
Докосване до рая.
Просто бяла самота.
Сън, изпреден от кристал.
Чаша недопито вино
и капка арсеник
заедно с куршум в цевта.
Докосване по устните с ръка,
но не онова нежното, а
последно сбогом за света.
Размахаване на малко бомбе,
тиха усмивка на сапунено дете.
Тъмен изгрев или черен залез,
слънцето спи, скрито под някой
сламен навес.
Очакване и срам.
Нима очакваше и поезията си
да ти дам?!
© Цвети Векова Все права защищены
слънцето спи, скрито под някой
сламен навес.
Очакване и срам. "
Хубаво е ! Поздрав !