Feb 12, 2009, 10:42 PM

Всичко ли очакваше? 

  Poetry » Love
558 0 2

Свещена тишина.

Докосване до рая.

Просто бяла самота.

Сън, изпреден от кристал.

Чаша недопито вино

и капка арсеник

заедно с куршум в цевта.

Докосване по устните с ръка,

но не онова нежното, а

последно сбогом за света.

Размахаване на малко бомбе,

тиха усмивка на сапунено дете.

Тъмен изгрев или черен залез,

слънцето спи, скрито под някой

сламен навес.

Очакване и срам.

Нима очакваше и поезията си

да ти дам?!

© Цвети Векова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Тъмен изгрев или черен залез,

    слънцето спи, скрито под някой

    сламен навес.

    Очакване и срам. "

    Хубаво е ! Поздрав !
  • много интересно
    поздрав
Random works
: ??:??