15 окт. 2019 г., 22:50

Всичко направи ли с любов? 

  Поэзия » Другая
701 3 3

Събуждаш ли се сутрин рано 

огрян от палав слънчев лъч? 

Протегна ли се мързеливо? 

За двама начерта ли път? 

 

Рошав още по пижама 

направи ли горещото кафе? 

Дари ли усмивка и целувка 

нежни като кадифе? 

 

На вятъра ръката мила 

усети ли по своето лице? 

Светът обгърна ли с прегръдка? 

Дари ли му своето сърце? 

 

А вечер късно на небето 

потърси ли своята звезда? 

За теб тя грее, дава сили, 

огрява те с космична светлина.

 

Знам, че страшно труден 

е този наш живот, 

но пак те питам друже :

" Всичко направи ли с любов?" 

 

11.01.2019г.

Кети Колева 

© Кети Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??