Един искрен поглед
Една топла усмивка
И нежна прегръдка
Само това ѝ трябва
Само от това се нуждае
От обаждане късно вечер
От съобщение за лека нощ
От вярност и приятелство
Ако не можеш да ѝ го дадеш
не я заблуждавай напразно
Не защото ще си пропилееш времето с нея,
не защото си мислиш, че тя не те иска,
нито пък защото нямаш време за нея....
А защото ще я нараниш
А тя те обича
С цялото си сърце,
но първо трябва да го видиш,
и то преди да си тръгнеш,
защото иначе ще я изпуснеш,
няма да намериш друга като нея...
И чак тогава ще осъзнаеш какво си загубил
И ще съжаляваш докато не си я върнеш.....
© Gabriela Gesheva Все права защищены