13.01.2018 г., 9:50 ч.  

Всичко, от което се нуждае 

  Поезия » Свободен стих, Друга
659 0 0

Един искрен поглед
Една топла усмивка
И нежна прегръдка
Само това ѝ трябва
Само от това се нуждае
От обаждане късно вечер
От съобщение за лека нощ
От вярност и приятелство
Ако не можеш да ѝ го дадеш
не я заблуждавай напразно
Не защото ще си пропилееш времето с нея, 

не защото си мислиш,  че тя не те иска,

нито пък защото нямаш време за нея.... 
А защото ще я нараниш
А тя те обича
С цялото си сърце, 
но първо трябва да го видиш, 

и то преди да си тръгнеш, 

защото иначе ще я изпуснеш, 

няма да намериш друга като нея... 

И чак тогава ще осъзнаеш какво си загубил
И ще съжаляваш докато не си я върнеш..... 
 

© Gabriela Gesheva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??