Този свят за дом не става!
Всичко вече е с пари...
Както Господ хвърли зара,
цял живот ще ти върви...
Този свят е миша дупка,
не подобие на Рай...
И да знаеш, за минутка
ще настъпи твоят край...
Този свят за дом не става!
Искам някой чисто нов!
Всичко вече се продава,
от бонбони... до любов...
© Ивайла Тодорова Все права защищены