14 нояб. 2008 г., 15:34

Всичко свърши 

  Поэзия
424 0 0
Вече час седя и слушам едни и същи песни...
Нашите песни...
Сега те звучат различно. Толкова различно,
че дори не правя усилие да ги различавам от останалите...
Свикнах без теб.
Дори и болката си отиде...
Не усещещам самотата и станах по-силна...
Още по силна от преди...
Образът, който ме изгаряше, вече го няма.
Споменът - и той избледнял.
Парфюмът ти, който се носеше във въздуха...
                            не се усеща вече.
Не мога да бъда същата - ти ме промени!
Както и аз промених теб...
Сълзите ми - и те пресъхнаха.
Вече не плача за теб! -
Просто нямам сили вече... Всичко свърши!
Мога и без теб... в мислите ми сега е "ДРУГИЯТ"...

© Доника Динева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??