Влюбих се в теб,
Съблазних те
И реших да прекарам живота си с теб...
Часът на истината удари,
Когато се оставих в ръцете ти!
Освирепя, отврати ме...
Сякаш никога не те бях познавала.
Веднъж беше ангел, а в другия момент сатана!!
Ъгълът, в който ме притисна
Разруши всичко помежду ни.
Шокира се, защото се разделих с теб
И сега ме преследваш, за да не останеш сам!!!
20. 04. 2003г.
© Силвия Герджикова Все права защищены