Мечтите ни за любов са напразни,
чувствата между нас са невъзможни!
Всичко свърши между нас
преди още да е започнало.
Завинаги всичко ще си остане само спомен
за нашата обречена любов.
В сънищата единствено ще се обичаме,
ще прегръщаме любимия човек.
А на сутринта ще остане споменът
за съня и нашите невъзможни мечти.
Ще живеем в самота, без любов,
душите ни ще тъгуват за своята половина.
Колко още ще издържим така —
плачейки за другия в самотните нощи,
сънят от очите ни надалеч ще бяга,
ще стенат от болка ранените ни души...
24.09.2020 г./ 18:20 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены