18.10.2020 г., 9:38 ч.

Всичко свърши между нас 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
342 1 0

Мечтите ни за любов са напразни, 

чувствата между нас са невъзможни!

Всичко свърши между нас

преди още да е започнало.

Завинаги всичко ще си остане само спомен

за нашата обречена любов.

В сънищата единствено ще се обичаме, 

ще прегръщаме любимия човек.

А на сутринта ще остане споменът

за съня и нашите невъзможни мечти.

Ще живеем в самота, без любов, 

душите ни ще тъгуват за своята половина.

Колко още ще издържим така — 

плачейки за другия в самотните нощи, 

сънят от очите ни надалеч ще бяга, 

ще стенат от болка ранените ни души...

 

 

 

 

24.09.2020 г./ 18:20 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??