15 авг. 2017 г., 01:32

Всичко в небето... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
422 5 7


Всичко в небето...

 

Целувката ти е небе 

толкова нежно,

легнало по бузата ми...

а аз замлъкнала...

прегръщам погледа ти...

обвил очите ми...

и с песен полетяла...,

само с усмивка 

си казваме всичко...

© Лили Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??