15 ago 2017, 1:32

Всичко в небето... 

  Poesía » De amor, Verso libre
437 5 7


Всичко в небето...

 

Целувката ти е небе 

толкова нежно,

легнало по бузата ми...

а аз замлъкнала...

прегръщам погледа ти...

обвил очите ми...

и с песен полетяла...,

само с усмивка 

си казваме всичко...

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??